ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συνελήφθη ο πατέρας της Άννυ ως ύποπτος για τη δολοφονία της

Συνελήφθη ο πατέρας της Άννυ ως ύποπτος για τη δολοφονία της

Νέα φρικιαστικά στοιχεία για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ έρχονται στο φως - Ο φίλος του 27χρονου δράστη ισχυρίζεται ότι ο πατέρας τεμάχισε τη σορό της 4χρονης και την πέταξε στα σκουπίδια

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση της 4χρονης, η οποία αναζητούνταν τις τελευταίες μέρες, μετά την εξαφάνιση της από την περιοχή της Ομόνοιας.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν από την πρώτη στιγμή θεωρήσει ως ύποπτο τον 27χρονο βουλγαρικής καταγωγής και είχαν εκφράσει τους φόβους τους ότι το κορίτσι μπορεί να μην είναι ζωντανό.

Η κατάθεση όμως ενός ομοεθνή του, τον οποίο φιλοξενούσε ο πατέρας το χρονικό διάστημα που έμενε και η Άννυ στο σπίτι του ενώ η μητέρα της έλειπε στο εξωτερικό, αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι πραγματικά συνέβη στην Άννυ.

Η μαρτυρία του Βούλγαρου φιλοξενούμενου (κηλίδες αίματος και DNA) σε συνδυασμό με δύο ακόμα στοιχεία τα οποία οι Αρχές δεν αποκαλύπτουν, οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης του 27χρονου με την κατηγορία της δολοφονίας της ίδιας του της κόρης.

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βούλγαρος φίλος του 27χρονου ισχυρίζεται ότι ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού θέλοντας να εξαφανίσει τα ίχνη του, τεμάχισε την 4χρονη και έπειτα πέταξε το άψυχο σώμα της στα σκουπίδια.

Άλλες πληροφορίες που φθάνουν στην ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι ο 27χρονος ίσως να έκαψε τη σορό της κόρης του πριν την εξαφανίσει, ενώ υπάρχει και το σενάριο ο 27χρονος να έβρασε το άτυχο κορίτσι.

Οι Αρχές πιστεύουν, ωστόσο, ότι η σορός του παιδιού δεν είναι εύκολο να βρεθεί.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας, η οποία έκανε την προανάκριση, προσήγε τον 27χρονο πατέρα, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών, αλλά δεν ομολόγησε και ελλείψει στοιχείων των άφησαν ελεύθερο.

Μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα, όμως, σχηματίστηκε δικογραφία, με βάση την οποία εκδόθηκε το μεσημέρι 4 Μαΐου ένταλμα σύλληψης για τον 27χρονο, ο οποίος αναμένεται να συλληφθεί από στιγμή σε στιγμή και να εξεταστεί με βάση τα νέα δεδομένα.

Ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, θα γίνουν αύριο Τρίτη, από τον διευθυντή της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχο Χρήστο Παπαζαφείρη.

Σχετικές ειδήσεις