ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εντοπίστηκε νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στο Βόλο

Εντοπίστηκε νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου στο Βόλο

Νέο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (01/06/2015) στα Άνω Λεχώνια, Μαγνησίας.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία, στην οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες εντοπίστηκε μία σακούλα με χρήματα. Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κάνουν φύλλο και φτερό το νέο κρησφύγετο προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει οπλισμός.

Κατά τις έρευνες στο νέο αυτό κρησφύγετο δεν εντοπίστηκε οπλισμός, ωστόσο βρέθηκαν σχεδιαγράμματα με πιθανούς στόχους και ένα laptop.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες είχε εντοπιστεί και άλλο κρησφύγετο των ληστών του Διστόμου, στη Νέα Αγχίαλο. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της επέμβασης της Αστυνομίας είχαν συλληφθεί ο Σπύρος Χριστοδούλου και ο Γρηγόρης Τσιρώνης, ενώ ο Σπύρος Δραβίλας έβαλε τέλος στη ζωή του προκειμένου να μην πέσει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Στο συγκεκριμένο κρησφύγετο είχαν βρεθεί τρία καλάσνικοφ και τέσσερα πιστόλια, τα οποία όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στο παρεθλόν σε εγκληματικές πράξεις.

Εν τω μεταξύ οι Αρχές αναζητούν την πιθανή σύνδεση που μπορεί να υπήρχε μεταξύ του Σπύρου Δραβίλα και της δολοφονίας του αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Μάκη Γκαλιμάνη.

Σχετικές ειδήσεις