ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτή είναι η γυναίκα μέλος της συμμορίας των ληστών του Διστόμου που ψάχνει η Αστυνομία

Αυτή είναι η γυναίκα μέλος της συμμορίας των ληστών του Διστόμου που ψάχνει η Αστυνομία

Μια 35χρονη που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας των ληστών του Διστόμου, αναζητά η Αστυνομία.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα η Αρχές, είχε συμμετάσχει σε ληστεία στα Μέθανα που πραγματοποίησε η διαβόητη συμμορία ενώ είχε επισκεφθεί και το κρησφύγετο της Νέας Αγχιάλου.

Η Αστυνομία έχει εικόνα της υπόπτου, από το κλειστό κύκλωμα που είχε καταγράψει τις κινήσεις των ληστών στα Μέθανα και υπολογίζει ότι η γυναίκα είναι περίπου 35 ετών.

Παράλληλα, την ίδια γυναίκα τοποθετεί η Αστυνομία και στο δεύτερο κρησφύγετο των ληστών, το οποίο εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (01/06) στα Άνω Λεχώνια Μαγνησίας.

Οι αστυνομικοί έχουν βάσιμα στοιχεία ότι είναι αυτή που μαζί με έναν άνδρα, παρουσιάστηκαν ως ζευγάρι το οποίο νοίκιασε πριν από δύο χρόνια την εν λόγω κατοικία.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η γυναίκα φαινόταν για αλλοδαπή.

Μαρτυρίες των κατοίκων στα Άνω Λεχώνια κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι που δεν είχε κοινωνικές σχέσεις πέρα από τους τυπικούς χαιρετισμούς και κυκλοφορούσε με πολυτελές τζιπ και δεχόταν επισκέψεις από άλλο ζευγάρι.

Πάντως αν και υπήρξαν υποψίες ότι η εν λόγω γυναίκα είναι η Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη η οποία αναζητείται μετά τη σύλληψή του, νεότερες πληροφορίες της Αστυνομίας, τη θέλουν να απομακρύνεται από αυτό το ενδεχόμενο.

Σχετικές ειδήσεις