ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τρόμος για τη Σαμπρίνα: Ειδικός φρουρός την βιντεοσκοπούσε γυμνή στο σολάριουμ

Τρόμος για τη Σαμπρίνα: Ειδικός φρουρός την βιντεοσκοπούσε γυμνή στο σολάριουμ

Δυσάρεστη εμπειρία για την γνωστή τραγουδίστρια, η οποία κατήγγειλε στην Αστυνομία πως κάποιος την βιντεοσκοπούσε με το κινητό του, την ώρα όπου έκανε σολάριουμ γυμνή

Το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Τρίτης (23/6) σε ινστιτούτο ομορφιάς στην Καλλιθέα. Η Σαμπρίνα κατά την διάρκεια του σολάριουμ και ενώ βρισκόταν γυμνή στο ειδικό κουβούκλιο, αντιλήφθηκε πως η πόρτα είναι μισάνοιχτη και πως κάποιος τη βιντεοσκοπεί με το κινητό του.

Εκείνη αμέσως έτρεξε προς το μέρος του, με τον άντρα να εξαφανίζεται αλλά να αφήνει το κινητό του, με την τραγουδίστρια να το πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα της Καλλιθέας και να υποβάλει μήνυση κατά του κατόχου του.

Oi αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το κινητό ήταν καταχωρημένο στο όνομα ενός 34χρονου ειδικού φρουρού που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων. Παρά τις έρευνες ο 34χρονος δεν έχει εντοπιστεί, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ. Σε βάρος του 34χρονου, σύμφωνα με το δημοσίευμα σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σχετικές ειδήσεις