ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκιδική: Εν ψυχρώ δολοφονία σε beach bar

Χαλκιδική: Εν ψυχρώ δολοφονία σε beach bar

Η αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/7) σε beach bar της Χαλκιδικής. Συνελήφθη ο δράστης.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, όταν τρεις Έλληνες (δύο 20χρονοι κι ένας 28χρονος) διαπληκτίστηκαν με έναν 29χρονο ομογενή από την Γεωργία, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η παρέα των τριών Ελλήνων κάλεσε έξι ακόμα άτομα, τα οποία έφτασαν στο νυχτερινό μαγαζί και ο καυγάς συνεχίστηκε μπροστά στους υπόλοιπους θαμώνες.

Κάποια στιγμή, ο 29χρονος έφυγε από το μπιτς μπαρ για να επιστρέψει αργότερα κρατώντας πιστόλι, με το οποίο άνοιξε πυρ προκαλώντας πανικό στους θαμώνες και τραυματίζοντας θανάσιμα έναν 34χρονο από την παρέα των Ελλήνων.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν ένας 28χρονος, ένας 39χρονος αστυνομικός εκτός υπηρεσίας καθώς και ο 44χρονος υπεύθυνος του beach bar.

Ο αστυνομικός, ο οποίος είναι αδελφός του θύματος, οδηγήθηκε στο χειρουργείο και νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, εκτός κινδύνου. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Πολύγυρου Χαλκιδικής και ο 44χρονος υπεύθυνος του νυχτερινού μαγαζιού τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Μετά από ανθρωποκυνηγητό, ο δράσης συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή της Ποτίδαιας, σε μέρος πολύ κοντά στην παραλία, μην έχοντας επάνω του το όπλο.

Φέρεται μάλιστα να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υπόθεση ληστείας στην Καλαμαριά.

Σχετικές ειδήσεις