ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια

Ρέθυμνο: Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια

Οργανωμένη επιχείρηση με τυχερά παιχνίδια και φρουτάκια, εντόπισαν αστυνομικοί στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα, κατασχέσεις συλλήψεις και εκτεταμένους ελέγχους.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου, εισήλθαν για έλεγχο σε κατάστημα καφετέριας, ιδιοκτησίας 40χρονου και όπως διαπιστώθηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ήταν εγκατεστημένοι και λειτουργούσαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, στους οποίους οι πελάτες είχαν τη δυνατότητα να παίζουν τα γνωστά τυχερά φρουτάκια.

Η υπεύθυνη του καταστήματος, 22 ετών, συνελήφθη άμεσα, ενώ μετά από έρευνες εντοπίστηκε ο 40χρονος ιδιοκτήτης και συνελήφθη.

Σε συνέχεια της έρευνας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο το οποίο ήταν συνδεδεμένο με τους υπολογιστές για την άμεση απενεργοποίηση τους, επίσης το χρηματικό ποσό των 116 ευρώ προερχόμενο από τα τυχερά παιχνίδια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει εντολή στο να συνεχιστούν οι έρευνες εντός και εκτός της πόλης του Ρεθύμνου για τον εντοπισμό καταστημάτων που διατηρούν παράνομα παιχνίδια και σχετικούς εξοπλισμούς.

Σχετικές ειδήσεις