ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κεντρική Μακεδονία: Δύο συλλήψεις ατόμων που κατείχαν 12 κιλά χασίς

Κεντρική Μακεδονία: Δύο συλλήψεις ατόμων που κατείχαν 12 κιλά χασίς

Δύο διακινητές ναρκωτικών, που κατείχαν συνολικά σχεδόν 12,5 κιλά χασίς, συνελήφθησαν σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις από αστυνομικούς υπηρεσιών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη, στην Καλαμπάκα, 30χρονος Αλβανός, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της δίωξης ναρκωτικών Κατερίνης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Τρικάλων, ο 30χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. Αυτοκίνητο, στο πορτ-μπαγκάζ του οποίου έκρυβε δέκα αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης 10 κιλών και 785 γραμμαρίων.

Η άλλη περίπτωση αφορά 29χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών Βέροιας.

Με τη συνδρομή αστυνομική σκύλου βρέθηκαν στο σπίτι του 14 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 1 κιλού και 120 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη 408 γραμμαρίων και ηρωίνη βάρους 140 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του βρέθηκαν εξάλλου 2000 ευρώ, που εκτιμάται πως προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών, και μία ζυγαριά ακρίβειας.

Οι δυο παραπάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς πλημμελειοδικών.

Σχετικές ειδήσεις