ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Το ινστιτούτο μασάζ παρείχε κι άλλες... υπηρεσίες

Θεσσαλονίκη: Το ινστιτούτο μασάζ παρείχε κι άλλες... υπηρεσίες

Η αιφνιδιαστική επιχείρηση των αστυνομικών σε διαμέρισμα όπου υποτίθεται ότι λειτουργούσε ινστιτούτο μασάζ, έβγαλε «λαβράκι».

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε διαμέρισμα που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αποκαλύπτοντας ότι σ΄αυτό, αντί για ινστιτούτο μασάζ, λειτουργούσε οίκος ανοχής.

Συνελήφθη η 46χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία.

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν επίσης τρεις γυναίκες, μία 42χρονη ημεδαπή και δύο αλλοδαπές ηλικίας 39 και 30 ετών, οι οποίες εγκαταστάθηκαν με σκοπό την επ' αμοιβή έκδοσή τους και σε βάρος τους βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, η 46χρονη ρύθμιζε τα επ' αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις γυναικών που εκδίδονταν στην επιχείρηση, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης ο αριθμός της οποίας ήταν καταχωρημένος σε στήλη αγγελιών.

Σχετικές ειδήσεις