ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρόδος: 17χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 8χρονη βαφτιστήρα του

Ρόδος: 17χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 8χρονη βαφτιστήρα του

Προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, μετά την καταγγελία που έγινε για ασέλγεια σε βάρος 8χρονου κοριτσιού από ανήλικο.

Την καταγγελία έκανε τη Δευτέρα (31/8) ο πατέρας του κοριτσιού στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, με την αντίδραση της Αντιεισαγγελέως να είναι άμεση τόσο για την προκαταρκτική εξέταση όσο και για πραγματογνωμοσύνη για το περιστατικό στην ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, ο πατέρας του κοριτσιού κατήγγειλε ότι όλα ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2015, όταν το κοριτσάκι άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, η 8χρονη αρνιόταν να μεταβεί στο σπίτι του 17χρονου όταν ήταν εκείνος εκεί και πήγαινε μόνο όταν απουσίαζε. Κατά τη διάρκεια των διακοπών ο πατέρας αντιλήφθηκε ότι το παιδί του έπαιζε περίεργα παιχνίδια με τις φίλες της και αποφάσισε να μιλήσει μαζί της. Κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, η 8χρονη του εξομολογήθηκε τα «παιχνίδια» που έπαιζε με τον 17χρονο νονό της!

Οι γονείς ζήτησαν από ψυχολόγο να εξετάσει την μικρή και το πόρισμα που βγήκε φέρεται να είναι επιβαρυντικό για τον 17χρονο, αφού το κορίτσι αποκάλυψε ότι «έπαιξε» μαζί της τουλάχιστον δύο φορές.

Σημειώνεται δε πως και η μεγαλύτερη αδελφή της, ηλικίας 11 ετών, είπε πως είχε επιχειρήσει ο 17χρονος να κάνει τα ίδια μαζί της αλλά εκείνη τον απέφυγε, φεύγοντας.

Σχετικές ειδήσεις