ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ροπαλιές για τη θέση των πάγκων σε πανηγύρι - Στο νοσοκομείο τα θύματα, στο κρατήριο οι θύτες

Ροπαλιές για τη θέση των πάγκων σε πανηγύρι - Στο νοσοκομείο τα θύματα, στο κρατήριο οι θύτες

Τρεις άνδρες (24, 26 και 59 ετών) και μια γυναίκα (48 ετών), συνελήφθησαν με την κατηγορία της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, στην Καστανιά Λακωνίας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι συλληφθέντες τσακώθηκαν με έναν 50χρονο, μια 47χρονη κι έναν ανήλικο για τις θέσεις των πάγκων σε πανηγύρι και κατόπιν τους χτύπησαν χρησιμοποιώντας ξύλινα ρόπαλα, τραυματίζοντάς τους σοβαρά.

Η Αστυνομία αναζήτησε τους δράστες, τους οποίους βρήκε και συνέλαβε λίγες ώρες αργότερα, ενώ τα θύματα μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας Γυθείου και στη συνέχεια στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και νοσηλεύονται.

Σε έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 47χρονης και στο σπίτι του 59χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία ξύλινα ρόπαλα, συσκευή εκτόξευσης σπρέι πιπεριού, δεκατρείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 319 «βολές» πυροτεχνημάτων, 168 κροτίδες και μια κάννη κυνηγετικού όπλου.

Ο 59χρονος κατηγορείται επίσης για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Σχετικές ειδήσεις