ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τι οδήγησε στον ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου στη Μύκονο (video)

Τι οδήγησε στον ξυλοδαρμό του 31χρονου Κύπριου στη Μύκονο (video)

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 31χρονος Βαγγέλης ο οποίος φέρεται να χτυπήθηκε από πυγμάχο κατά τη διάρκεια επεισοδίου, σε beach bar της Μυκόνου. Ελεύθερος αφέθηκε ο 25χρονος που αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριές σωματικές βλάβες.

Το γεγονός που έχει συγκλονίσει καθώς το θύμα του, ένας νέος άνθρωπος πατέρας ανήλικου παιδιού χαροπαλεύσει στο Θριάσιο Νοσοκομείο, συνέβη το βράδυ της Κυριακής (6/9) σε πολύ γνωστό beach bar του κοσμοπολίτικου νησιού.

Ο 31χρονος Κύπριος διασκέδαζε με τους φίλους και τη σύζυγό του στο κατάστημα όταν διαπληκτίστηκε με έναν συμπατριώτη του. Οι σεκιούριτι του μπαρ τον έβγαλαν έξω από αυτό κι όταν ο 31χρονος επιχείρησε να μπει και πάλι μέσα για να πάρει τη σύζυγό του, ένας από αυτούς τον έσπρωξε βίαια με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει δυνατά το κεφάλι του.

Οι δικοί του άνθρωποι υποστηρίζουν ότι ξυλοκοπήθηκε από τον 25χρονο πυγμάχο ο οποίος εργάζεται εδώ και χρόνια στην ασφάλεια του beach bar.

Ο 25χρονος παρουσιάστηκε χθες Τρίτη (8/9) στο Αστυνομικό Τμήμα της Μυκόνου, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου και πήρε προσθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για βαριές σωματικές βλάβες και αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο δικηγόρος του, ο πυγμάχος δηλώνει τη λύπη του για το γεγονός και τονίζει ότι επρόκειτο για ατύχημα.

«Σε καμία περίπτωση δεν τον χτύπησε», υποστηρίζει ο δικηγόρος για τον πελάτη του και προσθέτει ότι «το θέμα είναι να γίνει καλά ο άνθρωπος και να αποτυπωθεί ακριβώς αυτο που συνέβη. Τουλάχιστον σε ενα τραγικό περιστατικο υπήρχαν μάρτυρες οι οποιοι κατέθεσαν ότι δεν υπήρχε ξυλοδαρμός και δεν είναι μπράβος».

Παράλληλα, κυκλοφόρησε βίντεο - ντοκουμέντο που δείχνει το σκηνικό έξω από το beach bar αμέσως μετά το θλιβερό συμβάν.

Σχετικές ειδήσεις