ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με επτά τραυματίες στα Τρίκαλα - Στρατιωτικό τζιπ συγκρούστηκε με ΚΤΕΛ (photos - video)

Τροχαίο με επτά τραυματίες στα Τρίκαλα - Στρατιωτικό τζιπ συγκρούστηκε με ΚΤΕΛ (photos - video)

Τροχαίο ατύχημα στο οποίο εναπλάκησαν ένα λεωφορείο των ΚΤΕΛ Τρικάλων κι ένα τζιπ, σημειώθηκε λίγο μετά τις επτά το πρωί της Τετάρτης (9/9) στην Εθνικό Οδό Τρικάλων - Καρδίτσας.

Το τροχαίο συνέβη πάνω στη γέφυρα του Πηνειού ποταμού, όταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Τρικάλων συγκρούστηκε μετωπικά με ένα στρατιωτικό τζιπ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επτά άτομα (όλοι οι επιβαίνοντες στο τζιπ).

Πρόκειται για μόνιμα στελέχη (υπαξιωματικοί) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ).

Το στρατιωτικό όχημα εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα, όταν σύμφωνα με τον οδηγό του λεωφορείου, μετά από ελιγμούς, πιθανά λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έπεσε πάνω στο λεωφορείο.

Λόγω της στενότητας της εισόδου της γέφυρας, ο οδηγός του λεωφορείου δε πρόλαβε καν να αντιδράσει.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία Τρικάλων και Καρδίτσας, ενώ ένας αξιωματικός μεταφέρεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Επτά μόνιμα στελέχη (υπαξιωματικοί) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) τραυματίστηκαν, στη μετωπική σύγκρουση μεταξύ στρατιωτικού οχήματος και λεωφορείου που σημειώθηκε περί τις 06:45 στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας - Τρικάλων.

Οι τραυματίες έχουν διακομισθεί στα νοσοκομεία Λάρισας και Τρικάλων και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Το στρατιωτικό όχημα εκτελούσε δρομολόγιο μεταφοράς στελεχών της ΣΜΥ, από την Καρδίτσα στην έδρα της Σχολής στα Τρίκαλα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΓΕΣ.

Σχετικές ειδήσεις