ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φθιώτιδα: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου

Φθιώτιδα: Κινηματογραφική καταδίωξη κλεμμένου αυτοκινήτου

Επί δύο ώρες καταδίωκαν αστυνομικοί στη Φθιώτιδα, ένα ζευγάρι Ρομά που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Πέμπτης (24/9) όταν στο ύψος των Καμένων Βούρλων, αστυνομικοί εντόπισαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι Ρομά και κινείτο με κατεύθυνση προς την Αθήνα.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο από τη Θεσσαλονίκη και από εκείνη τη στιγμή άρχισε μία άγρια καταδίωξη. Περιπολικά από την Λαμία προσπαθούσαν να το σταματήσουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στήθηκε μπλόκο στα διόδια της Τραγάνας, στην Εθνική οδό Λαμίας Αθηνών, αλλά το αυτοκίνητο ξέφυγε ακολουθώντας παράπλευρο δρόμο.

Προς στιγμήν χάθηκε με κατεύθυνση την παραλιακή του Θεολόγου στην περιοχή της Μαλεσίνας. Εκεί το εντόπισαν όμως οι αστυνομικοί και συνέχισαν την καταδίωξη.

Το ζευγάρι των Ρομά εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί που συνέχιζαν την καταδίωξη συνέλαβαν τη γυναίκα ενώ ο 45χρονος άνδρας χάθηκε μέσα στην δασική περιοχή.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή του Θεολόγου και συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψη του 45χρονου οδηγού ενώ δεν έχει διευκρινιστεί τίποτα από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας για την πιθανή εμπλοκή του ζευγαριού σε άλλες υποθέσεις.

Σχετικές ειδήσεις