Άρτα: Τους εξαπάτησαν με πλαστές επιταγές 30.000 ευρώ

Newsbomb

Δύο παραγωγοί μελιού από το Διάσελο της Άρτας, ανακάλυψαν ότι έπεσαν θύματα απάτης αφού πούλησαν πέντε τόνους από το προϊόν τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν δύο παραγωγοί στην Αστυνομία, αφού παρέδωσαν πέντε τόνους μέλι σε έμπορο, επιχείρησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έτσι υποψιάστηκαν την απάτη.

Μετά από αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ένας 49χρονος από το Ήλιον μαζί με τον συνεργό του προσποιούμενοι τους εμπόρους μελιού, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους παθόντες και τους ζήτησαν να αγοράσουν ποσότητα μελιού 5 τόνων.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της Παρασκευής (26/9), ο 49χρονος μετέβη με φορτηγό στην επιχείρηση των δύο μελοπαραγωγών που βρίσκεται στο Διάσελο 'Αρτας και προμηθεύτηκε τη συμφωνηθείσα ποσότητα μελιού, παραδίδοντας τους ως αντίτιμο δύο πλαστές επιταγές, συνολικού ύψους 30.000 ευρώ.

Μετά την ταυτοποίηση των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 49χρονου για απάτη και πλαστογραφία και ενός συνεργού του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved