ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 21χρονης φοιτήτριας - Βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση της 21χρονης φοιτήτριας - Βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση της αγνοούμενης φοιτήτριας η οποία τελικά βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (5/10), νεκρή στην πολυκατοικία που διέμενε.

Η μόλις 21 ετών Μ. Ντ., είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο Παγκράτι την περασμένη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Οι συγγενείς της είχαν κινητοποιηθεί άμεσα ζητώντας βοήθεια απ' όπου μπορούσαν, προκειμένου να βρεθεί ο άνθρωπός τους.

Απευθύνθηκαν ακόμα και στην Αγγελική Νικολούλη και μέσω της τηλεοπτικής της εκπομπή «Φως στο τούνελ» είχαν ζητήσει απ' όποιον μπορεί να γνώριζε κάτι, να επικοινωνούσε μαζί τους για να τους βοηθήσει.

Τελικά, βρέθηκε χθες βράδυ στον φωταγωγό της πολυκατοικίας όπου έμενε με τους γονείς της.

Στη θλιβερή ανακάλυψη έφτασε ο πατέρας της, ο οποίος κινητοποιήθηκε από τα παράπονα που έκαναν οι ένοικοι της πολυκατοικίας για έντονη δυσοσμία που επικρατούσε στο χώρο.

Ήταν εκείνος που τη βρήκε στο φωταγωγό, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Στο σημείο έφτασε ιατροδικαστής ο οποίος από την πρώτη εξέταση που πραγματοποίησε στο πτώμα, στο σημείο που βρέθηκε, διαπίστωσε ότι δεν έφερε ίχνη εγκληματικής ενέργειας, είχε όμως πολλαπλά κατάγματα στο σώμα και χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία πιθανόν να προκλήθηκαν από την πτώση της κοπέλας από τον 4ο όροφο όπου βρίσκεται το σπίτι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μ. Ντ., η οποία σπούδαζε νηπιαγωγός, τον τελευταίο καιρό είχε κλειστεί στον εαυτό της και ήταν απομακρυσμένη από συγγενείς και φίλους.

Η Αστυνομία αφήνει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να οδήγησαν στο θάνατο την 21χρονη, εξετάζοντας τις περιπτώσεις της αυτοκτονίας, του ατυχήματος αλλά και της εγκληματικής ενέργειας.

Σχετικές ειδήσεις