ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στυγερό έγκλημα στο Άργος: Έδεσαν και σκότωσαν ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της (vid)

Στυγερό έγκλημα στο Άργος: Έδεσαν και σκότωσαν ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της (vid)

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Άργους από το στυγερό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (29/11).

Η άτυχη ηλικιωμένη εντοπίστηκε δεμένη και φιμωμένη στον καναπέ του σπιτιού της. Συγγενείς της 92χρονης παραβίασαν την εξώπορτα για να μπουν στην μονοκατοικία που ζούσε η γυναίκα καθώς είχαν ανησυχήσει διότι η 92χρονη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά τους και ήρθαν αντιμέτωποι με το ανατριχιαστικό αυτό θέαμα.

Οι φωνές των συγγενών της ξεσήκωσαν τη γειτονιά με πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται στο σημείο μην ξέροντας τι είχε συμβεί. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και η αστυνομία που απέκλεισε το σημείο.

Όπως αναφέρει το argonafplia.gr, στην έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του σπιτιού εντοπίστηκαν ίχνη έρευνας που ενισχύει την εκτίμηση για ληστεία μετά φόνου.

Στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από ασφυξία. Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, το πόρισμα της οποίας θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση.

Την υπόθεση ερευνά η ασφάλεια 'Αργους.

Δείτε το βίντεο του argonafplia.gr που ακολουθεί τι ανέφερε για την υπόθεση ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Αργολίδας.

Σχετικές ειδήσεις