ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χειροπέδες στον εκβιαστή του Γιώργου Τσαλίκη

Χειροπέδες στον εκβιαστή του Γιώργου Τσαλίκη

Τέλος στις ημέρες τρόμου που έζησε τον τελευταίο καιρό ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης, έβαλε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συλλαμβάνοντας έναν 35χρονο.

Ο συλληφθείς εδώ και καιρό εξαπέλυε απειλές τόσο εναντίον του ίδιου του τραγουδιστή όσο και κατά των ανήλικων παιδιών του, φτάνοντας ακόμα και σημείο να κάνει λόγο για απαγωγή τους.

Τρομοκρατημένος ο Γιώργος Τσαλίκης ενημέρωσε τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία εντόπισε τα ίχνη του δράστη και συνέλαβε τον 35χρονο δράστη από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Espresso", ο συλληφθείς -ο οποίος είναι άνεργος- δήλωσε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στους αστυνομικούς, ότι η πράξη του ήταν μια βλακεία και αποτέλεσμα μιας «κακιάς στιγμής». Πρόσθεσε μάλιστα, ότι προσβλέπει στη μεγάλη καρδιά του τραγουδιστή ώστε να αποσύρει τη μήνυση και να μην ζητήσει τη δίωξη του.

Αφού ενημερώθηκε για τη εξέλιξη της υπόθεσης, ο Γιώργος Τσαλίκης, ανήρτησε στο προφίλ του στο Facebook, ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη.

tsalikis

Σχετικές ειδήσεις