ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρικτό έγκλημα στην Άνδρο με θύμα 89χρονο – Τον στραγγάλισαν και επιχείρησαν να τον κάψουν

Φρικτό έγκλημα στην Άνδρο με θύμα 89χρονο – Τον στραγγάλισαν και επιχείρησαν να τον κάψουν

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έρχονται στο «φως» γύρω από το φονικό στο νησί των Κυκλάδων την Τρίτη (22/12) – Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει το ενδεχόμενο να συνδέεται με το περιστατικό της Αίγινας

Άγρυπνοι παραμένουν από την Τρίτη οι κάτοικοι της Άνδρου, όταν και αποκαλύφθηκε το άγριο έγκλημα με θύμα έναν 89χρονο. Το θύμα βρέθηκε στραγγαλισμένο με μια ζώνη στο λαιμό, ενώ οι δράστες στη συνέχεια προσπάθησαν να κάψουν και το άψυχο κορμί του, χωρίς επιτυχία.

Η υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 89χρονου έχει ανησυχήσει τις Αρχές που προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι «σαρώνουν» το νησί για ίχνη που μπορεί να άφησαν οι δράστες, πριν εξαφανιστούν, κάνουν λόγο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Οι άνδρες των εγκληματολογικών υπηρεσιών που αποβιβάστηκαν στο νησί των Κυκλάδων έχουν συγκεντρώσει γενετικό υλικό αλλά και αποτυπώματα από τα το σπίτι του 89χρονου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών έχουν προχωρήσει σε ανακρίσεις ατόμων του περιβάλλοντός του.

Συνδέεται η δολοφονία του 89χρονου με το έγκλημα στην Αίγινα;

Στο πόδι παραμένει το νησί δύο εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη, καθώς τρέμουν το επόμενο «χτύπημα» των δραστών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και εξετάζουν και την τελευταία λεπτομέρεια, μάλιστα, έχουν ξαναβάλει στο μικροσκόπιο τη διπλή δολοφονία της Αίγινας που, όπως αναφέρουν, έχει πολλά κοινά στοιχεία με το φρικτό έγκλημα στην Άνδρο.

Το πρώτο κοινό στοιχείο που έχει προβληματίσει ιδιαιτέρως τις Αρχές είναι ότι οι δολοφόνοι και στις δύο περιπτώσεις προσπάθησαν να απανθρακώσουν τα θύματα τους. Στην Αίγινα η 71χρονη γυναίκα και ο 44χρονος ανιψιός της βρέθηκαν καμένοι, στην υπόθεση της Άνδρου οι δολοφόνοι προσπάθησαν με τον ίδιο τρόπο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους, όμως οι φλόγες δεν εξαπλώθηκαν στο σώμα του 89χρονου.

Το δεύτερο σημείο, στο οποίοι εστιάζουν οι αστυνομικοί είναι ότι και στα δύο εγκλήματα τα θύματα φαίνεται να γνώριζαν τους δολοφόνους τους, καθώς δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης. Φαίνεται ότι το ίδιο το θύμα άνοιξε στους δολοφόνους του την πόρτα. Τέλος, η βιαιότητα των δραστών και στις δυο υποθέσεις είναι σοκαριστική.

Πηγές από την ελληνική αστυνομία αναφέρουν ότι σύντομα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, καθώς αστυνομικοί και εγκληματολόγοι δουλεύουν νυχθημερόν για να συλλάβουν τους στυγερούς εγκληματίες.

Σχετικές ειδήσεις