ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκιδική: Γενικός ξεσηκωμός για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου - Συνεχίζονται οι έρευνες (pics)

Χαλκιδική: Γενικός ξεσηκωμός για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου - Συνεχίζονται οι έρευνες (pics)

Στο «πόδι» βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι δυνάμεις της Αστυνομίας που πραγματοποιούν ανελλιπώς έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής προκειμένου να εντοπίσουν τον 33χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και άρπαξε το 4χρονο παιδί της.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, την προσπάθεια της αστυνομίας συνδράμουν και κάτοικοι της περιοχής που από νωρίς το πρωί έχουν βγει στους δρόμους και ψάχνουν για οποιοδήποτε στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό και την σύλληψη του 33χρονου. Η ερεύνα επεκτάθηκε και στις γύρω περιοχές, ενώ ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας ψάχνουν για ίχνη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία, αυτόπτης μάρτυρας είδε το δράστη στην περιοχή Καλύβες Πολυγύρου, να κινείται πεζός, ενώ ο 35χρονος Αλβανός δύο μέρες μετά τη δολοφονία, δηλαδή την Παρασκευή, ενεργοποίησε το κινητό του στην ευρύτερη περιοχή της Ορμύλιας, το οποίο είχε απενεργοποιήσει λίγα λεπτά μετά την εξαφάνισή του. Όλα τα παραπάνω, δείχνουν ότι δεν πρέπει να έχει απομακρυνθεί από την περιοχή της Χαλκιδικής.

Δείτε φωτογραφίες από τις έρευνες στην παραπάνω gallery.

Σχετικές ειδήσεις