ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκιδική: Πώς εντόπισαν οι Αρχές το συζυγοκτόνο με τον Φοίβο

Χαλκιδική: Πώς εντόπισαν οι Αρχές το συζυγοκτόνο με τον Φοίβο

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με το συζυγοκτόνο της Χαλκιδικής και τον 4χρονο Φοίβο.

Σήμερα, Κυριακή (24/01/2016) οι άνδρες της Αστυνομίας, μετά από 18 ημέρες αγωνίας, κατάφεραν να εντοπίσουν τον Κλοντ Λέσι και το γιο, τον 4χρονο Φοίβο, τον οποίο και είχε απαγάγει αφού δολοφόνησε άγρια τη σύζυγό του, μπροστά μάλιστα στα μάτια του μεγαλύτερου παιδιού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τηλεφώνημα ενός 75χρονου ήταν αυτό που κατάφερε να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην καλύβα κοντά στην περιοχή της Ορμυλίας, όπου ο 35χρονος διατηρούσε τα μελίσσια του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατήγγειλε στις Αρχές πως είδε τον 35χρονο με τον μικρό Φοίβο να περιφέρεται σε ελαιώνες κοντά στο χωριό, γεγονός που κινητοποίησε εκ νέου τις Αρχές για έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι όλες αυτές τις ημέρες οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή, καθώς αξιωματικοί επέμεναν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Ο 4χρονος Φοίβος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη με τον παππού του και τον θείο του, ενώ ο Τζέιμς Λέσι συνελήφθη και οδηγείται στον εισαγγελέα.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων