ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλκιδική - Συζυγοκτόνος: Ήθελα να πάω με τον Φοίβο στην Αλβανία αλλά δεν πρόλαβα

Χαλκιδική - Συζυγοκτόνος: Ήθελα να πάω με τον Φοίβο στην Αλβανία αλλά δεν πρόλαβα

Να διαφύγει με τον μικρό Φοίβο στην Αλβανία, σκόπευε ο συζυγοκτόνος της Χαλκιδικής, ωστόσο τα σχέδιά του δεν υλοποιήθηκαν.

Να εντοπίσει τα ακριβή σημεία στα οποία κρυβόταν ο 35χρονος Κλοντ Λεσι, ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα του και απήγαγε τον τετράχρονο γιο του, ψάχνει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του, μόλις 1 χλμ μακριά από το χωριό Ορμύλια, εκεί όπου έγινε ο φόνος, ο 35χρονος σχεδίαζε να αποδράσει εκτός Ελλάδας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν το αγοράκι τον ρωτούσε πότε θα επιστρέψουν στο σπίτι τους, του απαντούσε ότι είχε τσακωθεί με τη μητέρα του και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν άμεσα, αλλά ότι κάποια στιγμή θα γύριζαν.

Τα …μελίσσια οδήγησαν στα ίχνη του

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεφώνημα ενός 75χρονου ήταν αυτό που κατάφερε να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην καλύβα κοντά στην περιοχή της Ορμυλίας, όπου διατηρούσε τα μελίσσια του.

Ο ηλικιωμένος άνδρας κατήγγειλε στις Αρχές πως είδε τον 35χρονο με τον μικρό Φοίβο να περιφέρονται σε ελαιώνες κοντά στο χωριό, γεγονός που κινητοποίησε εκ νέου τις Αρχές για έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι όλες αυτές τις ημέρες οι έρευνες των Αρχών είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή, καθώς αξιωματικοί επέμεναν ότι δεν έχει καταφέρει να διαφύγει στην Αλβανία, όπως είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Ο 4χρονος Φοίβος, είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται ήδη με τον παππού του και τον θείο του, ενώ ο Τζέιμς Λέσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη.

Δείτε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο

Σχετικές ειδήσεις