ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκαριστικό: Υποχρέωνε τη σύζυγό του να παίρνει ναρκωτικά και να εκδίδεται

Σοκαριστικό: Υποχρέωνε τη σύζυγό του να παίρνει ναρκωτικά και να εκδίδεται

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας υποχρέωνε την ίδια του τη σύζυγο να εκδίδεται και προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκαζε να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Η τραγική αυτή ιστορία - που εξελισσόταν σε περιοχή της Αθήνας - ήρθε στο φως όταν το θύμα, μια 34χρονη γυναίκα, μη αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, κατήγγειλε στην Αστυνομία τον συζυγό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 46χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, από τον Δεκέμβριο του 2013, με τη χρήση απειλών, σωματικής και ψυχολογικής βίας την παρέδιδε σε τρεις συνεργούς του (οι οποίοι αναζητούνται) προκειμένου να μεσολαβήσουν για την πραγματοποίηση ερωτικών ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, για να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκαζε στη χρήση ναρκωτικών ουσιών, κυρίως κοκαΐνης, ενώ όλα τα χρήματα που εισέπραττε, τα έπαιρνε ο ίδιος.

Ο 46χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και μαζί με τους τρεις καταζητούμενους συνεργούς του, κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, της μαστροπείας, του βιασμού και της απειλής, καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στην γυναίκα παρασχέθηκε προστασία και αρωγή, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις