ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές σε περιοχές της πόλης

Ηράκλειο: Τέσσερις συλλήψεις για κλοπές σε περιοχές της πόλης

Εξιχνίαση κλοπών μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που δρούσαν σε περιοχές της πόλης

Στην εξιχνίαση αρκετών υποθέσεων κλοπών προχώρησε σήμερα η αστυνομία μετά τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων που φέρονται ως δράστες σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Αρχικά συνελήφθησαν δύο άτομα, 19 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Οι δυο δράστες συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, για κλοπή σε σπίτι ιδιοκτησίας 55χρονου.

Από την αστυνομική προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι τα δύο άτομα κατά το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2015 έως και την 25/2/2016 είχαν προβεί στην διάπραξη επιπλέον έξι κλοπών σε σπίτια.

Στις κλοπές είχαν αποσπάσει χρήματα, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές (ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet) η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ.

Επίσης σε άλλη περιοχή του δήμου Ηρακλείου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο άτομα, επίσης ηλικίας 19 και 27 ετών που κατηγορούνται ότι μπήκαν σε σπίτι και έκλεψαν χρήματα και κοσμήματα συνολικής χρηματικής αξίας 7.000 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Σχετικές ειδήσεις