ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Πού κρύβεται η Πόλα Ρούπα

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Πού κρύβεται η Πόλα Ρούπα

Με παρά πολύ προσεκτικές κινήσεις και με την βοήθεια δικτύου συνεργατών, με τους οποίους επικοινωνεί τηλεφωνικά μέσω των εφαρμογών viber και whats up και πάντα μέσω δικτύου wifi, η Πόλα Ρούπα καταφέρνει να παραμένει αθέατη. Έχοντας στην διάθεσή της 6 πλαστές ταυτότητες και αλλάζοντας την εξωτερική της εμφάνιση, η 47χρονη καταφέρνει να κινείται με χαρακτηριστική άνεση.

Όπως αποκαλύπτει το Newsbomb.gr, από το Ηράκλειο της Κρήτης «έκλεισε» το ελικόπτερο η Πόλα Ρούπα με σκοπό να κάνει πράξη το τελευταίο στάδιο της επιχείρησης, για την απόδραση του βαρυποινίτη Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Η 47χρονη γυναίκα που το τελευταίο διάστημα διαμένει στην κρητική πόλη, έχοντας μάλιστα μαζί και τον αγαπημένο της γιο, τηλεφώνησε στα γραφεία της εταιρείας προκειμένου να ναυλώσει ελικόπτερο 6 θέσεων, θέλοντας -όπως είπε στον υπάλληλο- να δει οικόπεδα στην περιοχή της Αργολίδας.

Υστέρα από την αποτυχημένη επιχείρηση απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη στις 21 Φεβρουαρίου, η Πόλα Ρούπα, όπως κάνουν λόγο ασφαλείς πηγές, κατάφερε να μετακινηθεί από τις κατοικημένες ορεινές περιοχές, μεταξύ των χωριών Ερυθρές Αργολίδας και Πλαταιές Βοιωτίας, στην πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Η σύντροφος του Μαζιώτη, σύμφωνα με αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ, αλλάζει τόπο διαμονής ανά 4 μήνες, επιλέγοντας κάθε φορά μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο γιος του Νίκου Μαζιώτη τις περισσότερες φορές δεν ακολουθεί την μητέρα του, η οποία τον εμπιστεύεται μόνο σε πολύ στενό φιλικό περιβάλλον.

Διαβάστε ΕΔΩ ολο το χρονικό

Σχετικές ειδήσεις