ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θάνατος Παναγιώτη Μαυρίκου: Το DNA θα «γράψει» τον επίλογο στο θρίλερ

Θάνατος Παναγιώτη Μαυρίκου: Το DNA θα «γράψει» τον επίλογο στο θρίλερ

Στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών θα γίνει σήμερα Παρασκευή (10/06) η τυπική αναγνώριση τηςαπανθρακωμένης σορού που απεγκλωβίστηκε χθες από την καμένη Porsche Cayenneστην Αττική Οδό.

Η σορός του 42χρονου εκδότη της εφημερίδας "Ακρόπολη", Παναγιώτη Μαυρίκου, είχε μεταφερθεί από το σημείο του συμβάντος στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου κλήθηκε η σύζυγος και η μητέρα του για την αναγνώριση. Καθώς αυτή ήταν ολοσχερώς απανθρακωμένη ήταν αδύνατη η 100% επιβεβαίωση ότι πρόκειται για τον εκδότη αλλά η σύζυγος αναγνώρισε το ρολόι, τη βέρα και το σταυρό που φορούσε ο Παναγιώτης Μαυρίκος, πάνω στο πτώμα.

Η εξέταση DNA που θα γίνει σήμερα στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στο Γουδή, θα δώσει και την επίσημη αναγνώριση της σορού. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα αποτελέσματα της εξέτασης θα γίνουν γνωστά το αργότερα έως τις 2 το μεσημέρι.

Παράλληλα, στο εργαστήριο θα διευκρινιστεί αν μπορούν να ληφθούν τοξικολογικά και ιστολογικά δείγματα από τη σορό προκειμένου να γίνουν οι σχετικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί για παράδειγμα αν τυχόν υπήρχε στον οργανισμό του νεκρού κάποια ουσία ή να προκύψουν στοιχεία για τις συνθήκες και το χρόνο θανάτου του.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις