ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρικιαστικό έγκλημα στη Βουλιαγμένη – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και τον έκαψαν ζωντανό

Φρικιαστικό έγκλημα στη Βουλιαγμένη – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και τον έκαψαν ζωντανό

Μπροστά σε ένα πρωτοφανές σε αγριότητα έγκλημα βρέθηκαν τα ξημερώματα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι ενημερώθηκαν από έναν ψαρά ότι σε βραχώδη περιοχή έχει εντοπιστεί η σορός ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 35 ετών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες φαίνεται ότι πυροβόλησαν στο κεφάλι τον άτυχο άνδρα και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, ενώ ήταν ζωντανός. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το θύμα προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά, ωστόσο, δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το έγκλημα να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο από εκείνο που βρέθηκε το πτώμα, με τον ή τους δράστες να το μεταφέρουν στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν την Αστυνομία.

Ωστόσο περισσσότερο φως στην υπόθεση που προκαλεί σοκ αναμένεται να ρίξει η προανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι o «συναγερμός» σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία λίγο μετά τις 05:30 όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκαν για τον εντοπισμό πτώματος σε βραχώδη σημείο στα Λιμανάκια.

Η σορός του άτυχου άνδρα φέρει τραύματα και εγκαύματα στο κεφάλι, γεγονός που δυσκολεύει το έργο της ταυτοποίησης του θύματος.

Σχετικές ειδήσεις