Φρίκη στα Λιμανάκια: Τον έκαψαν ζωντανό και μετά πήγαν για... τσιγάρο στο αυτοκίνητο!

Φρίκη στα Λιμανάκια: Τον έκαψαν ζωντανό και μετά πήγαν για... τσιγάρο στο αυτοκίνητο!

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης με θύμα έναν 50χρονο.

«Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά. Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα».

Η παραπάνω ανατριχιαστική περιγραφή του άγριου εγκλήματος προέρχονται από την κατάθεση του 34χρονου δράστη της δολοφονίας και εμπεριέχονται στη δικογραφία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το ζευγάρι των δραστών με το θύμα γνωρίζονταν καλά, αφού ο 50χρονος διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της 19χρονης.

Το θύμα, σύμφωνα με την 19χρονη, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το μοιραίο βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στην Δραπετσώνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ζευγαριού, ο 50χρονος είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση.

«Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Έτσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο», ανέφερε το ζευγάρι, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ωστόσο, ο 34χρονος φαίνεται να είχε προαποφασίσει τη δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Αφού τον μετέφεραν στα Λιμανάκια, τον έβγαλαν από το αμάξι και σε κάποιο σημείο κοντά στην παραλία, ο 34χρονος έδεσε και τα πόδια του θύματος με ταινία συσκευασίας. Άρχισε και πάλι να τον χτυπά και στη συνέχεια περιέλουσε το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα του 50χρονου με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Το ζευγάρι γύρισε στο αυτοκίνητο, όπου έκαναν... τσιγάρο. Ο 34χρονος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός, τον χτύπησε και πάλι με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του.

Αφού ολοκλήρωσαν το αποτρόπαιο έγκλημά τους επέστρεψαν στο σπίτι, όπου καθάρισαν τα ίχνη αίματος, έβαψαν τους αιματοβαμμένους τοίχους και απομάκρυναν τα ματωμένα έπιπλα με τη βοήθεια μιας συνομήλικης φίλης της 19χρονης.