ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνιση πατέρα και κόρης στην Ηλεία - Συνεχίζονται οι έρευνες

Θρίλερ δίχως τέλος η εξαφάνιση πατέρα και κόρης στην Ηλεία - Συνεχίζονται οι έρευνες

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονται για ένατη συνεχόμενη ημέρα οι έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής στην Ηλεία, για τον εντοπισμό 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τις 16 Ιουλίου.

Τόσο σήμερα, όσο και χθες πήρε μέρος στις έρευνες και ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο πέταξε πάνω από ένας μεγάλο μέρος της δυτικής Ηλείας, ερευνώντας όλες τις περιοχές από τα Δουνέικα μέχρι και την Γαστούνη, χωρίς όμως να εντοπίσει κάποιο στοιχείο για τους δύο αγνοούμενους.

Παράλληλα, αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουν ερευνήσει τις περιοχές από την Αγία Μαρίνα Δουνείκων, όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά πατέρας και κόρη, μέχρι και την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας, όπου σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες ο 68χρονος και η 44χρονη βρίσκονταν τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου, στην Κουρούτα και ρωτούσαν ποιος δρόμος οδηγεί στην περιοχή των Δουνείκων, όπου παραθέριζαν.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί που μετέχουν στις έρευνες, αξιοποιούν με προσοχή τις μαρτυρίες από την περιοχή της Αμαλιάδας, διότι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι μάρτυρες να είδαν έναν άνδρα και μία γυναίκα, που πιθανόν να έμοιαζαν με τους αγνοούμενους. Όμως, δεν εξαιρούν την ευρύτερη περιοχή της Αμαλιάδας και της Γστούνης από τις έρευνες.

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών έχουν γίνει αυτοψίες σε αρδευτικά κανάλια, αλλά και σε μικρούς δρόμους που υπάρχουν μέσα στον κάμπο της βόρειας Ηλείας, χωρίς και πάλι να έχει βρεθεί μέχρι τώρα κάποιο στοιχείο.

Ακόμη, έχει ζητηθεί και ερευνηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα διόδια των εθνικών οδών Καλαμάτας - Κορίνθου και Πατρών - Αθηνών, ώστε να διαπιστωθεί αν ο πατέρας με την κόρη πέρασαν από τα σημεία αυτά, επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Ίλιον της Αττικής. Επίσης, αστυνομικοί από την Αθήνα έχουν πάει στο σπίτι της οικογένειας στο Ίλιον, αλλά δεν εντόπισαν το αυτοκίνητο του 68χρονου, ούτε υπήρξε κάποια μαρτυρία για επιστροφή του 68χρονου και της κόρης του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες θα συνεχισθούν και θα επεκταθούν και σε άλλες περιοχές της Ηλείας, αφού όπως έλεγαν αξιωματικοί της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που μετέχουν στις έρευνες, δεν μπορεί να μην υπάρχει κάπου ένα στοιχείο που να ρίχνει φως σε αυτή την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι πατέρας και κόρη είχαν φύγει το απόγευμα της 16ης Ιουλίου από τα Δουνέικα, όπου παραθέριζαν και είχαν πάει στον γειτονικό ναό της Αγίας Μαρίνας, για να προσκυνήσουν. Εκεί τους είδε για τελευταία φορά ένας πιστός, την στιγμή που έφευγαν από το ναό με το αυτοκίνητο.

Σχετικές ειδήσεις