ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση «απόπειρας απαγωγής» των δύο παιδιών στη Γλυφάδα

Απίστευτη ανατροπή στην υπόθεση «απόπειρας απαγωγής» των δύο παιδιών στη Γλυφάδα

Σενάριο των παιδιών η «απόπειρα απαγωγής» - Γιατί έστησαν αυτή τη φανταστική ιστορία που σήμανε συναγερμό στις Αρχές – Τι ισχυρίστηκαν στoυς Αστυνομικούς

Φανταστική ιστορία είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, η υπόθεση απόπειρας απαγωγής δύο μικρών παιδιών, ηλικίας 9 και 12 ετών, στη Γλυφάδα.

Ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε το μεσημέρι της Κυριακής όταν τα παιδιά κατήγγειλαν στις Αρχές ότι ενώ πήγαιναν σε σπίτι φίλου τους στη Γλυφάδα, για να παίξουν, τα πλησίασε μια ηλικιωμένη γυναίκα που κατέβηκε από φορτηγάκι τύπου βαν και προσπάθησε να αρπάξει το ένα από αυτά. Τα δύο αδελφάκια πρόσθεσαν ότι έβαλαν τότε τις φωνές και η γυναίκα εγκατέλειψε την προσπάθειά της και διέφυγε με το βαν.

Τα παιδιά εξετάστηκαν από ειδικό παιδοψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ παράλληλα οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες που έκαναν, αποφάνθηκαν ότι η απόπειρα απαγωγής ήταν μια φανταστική ιστορία που έπλασαν τα δύο αδελφάκια.

Δύο ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι τα δύο παιδιά είχαν δημιουργήσει το συγκεκριμένο σενάριο:

- αφενός οι άνδρες της Αστυνομίας δεν εντόπισαν ποτέ το λευκό βαν στις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας που υπάρχουν στην περιοχή

- αφετέρου τα δύο παιδιά τα «μπέρδευαν» στη συζήτηση που είχαν με τον ειδικό ψυχολόγο της ΕΛΑΣ στο τμήμα Ανηλίκων όπου οδηγήθηκαν το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να βρεθεί η άκρη στο νήμα στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά φέρεται να «έπλασαν» αυτή την ιστορία, προκειμένου να δικαιολογήσουν την απουσία τους από το σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις