ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καρδίτσα: Ο καφές τούς βγήκε… ξινός

Καρδίτσα: Ο καφές τούς βγήκε… ξινός

Το «λάθος» που έκαναν στην καφετέρια έφερε έρευνα και συλλήψεις για τους τρεις νεαρούς.

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Καρδίτσας έπεσαν δύο υπήκοοι Αλβανίας (ηλικίας 26 και 19 ετών), καθώς και ένας 20χρονος Έλληνας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες μετέβησαν από κοινού σε καφετέρια όπου επιχείρησαν να πληρώσουν με πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και προσπάθησαν να διαφύγουν με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο. Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί και τους ακινητοποίησαν.

Το πλαστό χαρτονόμισμα βρέθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατασχέθηκε, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν γνήσια χαρτονομίσματα συνολικού χρηματικού ποσού 825 ευρώ, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή τους.

Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος οδηγούσε το όχημα χωρίς δίπλωμα, ενώ ο 19χρονος ομοεθνής του παραμένει παράνομα στην Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Σχετικές ειδήσεις