ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα χέρια της αστυνομίας μεγάλη σπείρα ληστών που είχε «χτυπήσει» και την Άννα Βίσση

Στα χέρια της αστυνομίας μεγάλη σπείρα ληστών που είχε «χτυπήσει» και την Άννα Βίσση

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (02/11) ευρεία αστυνομική επιχείρηση, για τηνεξάρθρωση πολυμελούς οργανωμένου κυκλώματοςκλεφτών και διαρρηκτών, που δραστηριοποιούνταν σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως στη Βορειοανατολική Αττική.

Η σπείρα, είχε εισβάλει σε δεκάδες σπίτια, αποκομίζοντας μεγάλη λεία σε χρήματα και τιμαλφή και όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένα από αυτά τα σπίτια ήταν και της διάσημης τραγουδίστριας Άννας Βίσση, στο οποίο μπήκαν το βράδυ της Κυριακής 9 Οκτωβρίου.

Την επιχείρηση διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής, σε συνεργασία με την συνδρομή και άλλων υπηρεσιών της χώρας σε Αττική, Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για δύο εγκληματικές οργανώσεις, που χωρίζονται σε πολλές μικρότερες ομάδες και απαρτίζονται σε μεγάλο βαθμό από Ρομά.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 30 άτομα, έχουν πραγματοποιηθεί έρευνες σε περισσότερα από 50 σπίτια και χώρους απόκρυψης κλοπιμαίων, ενώ έχουν βρεθεί και κατασχεθεί μεγάλα χρηματικά ποσά, χρυσές λίρες κοσμήματα, όπλα, και δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ληστές, ζούσαν πολυτελέστατα καθώς έμεναν σε βίλες και κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα.

Χρησιμοποιούσαν ειδικό μηχάνημα με το οποίο έλιωναν τα χρυσά νομίσματα και τα μετέτρεπαν πλάκες χρυσού.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένονται ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις