ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο στην Ιεράπετρα

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο στην Ιεράπετρα

Δύο άνδρες, 40 και 51 χρονών, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος 79χρονου, σε περιοχή της Ιεράπετρας Λασιθίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα κατήγγειλε ότι το μεσημέρι της Δευτέρας δύο άτομα αφού έσπασαν το τζάμι εξωτερικής πόρτας του σπιτιού του μπήκαν μέσα και ο ένας με την απειλή βίας, καθώς ο ένας οπλοφορούσε, αφαίρεσαν από τον 79χρονο το χρηματικό ποσό των 1.070 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, προέκυψε ότι δράστες ήταν ο 40χρονος και ο 51χρονος, οι οποίοι αναζητήθηκαν και εντοπίσθηκαν στο Ηράκλειο, όπου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες νωρίτερα είχαν μπει και σε σπίτι ιδιοκτησίας 83χρονης όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Λασιθίου, ενώ η προανάκριση, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας και εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Σχετικές ειδήσεις