ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κυριάκος Αμοιρίδης: Αποκαλύψεις - σοκ «καίνε» τη σύζυγο του δολοφονημένου Έλληνα πρέσβη

Κυριάκος Αμοιρίδης: Αποκαλύψεις - σοκ «καίνε» τη σύζυγο του δολοφονημένου Έλληνα πρέσβη

Ειδήσεις | Κυριάκος Αμοιρίδης: Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέρα με τη μέρα για τις συνθήκες υπό τις οποίες δολοφονήθηκε ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία Κυριάκος Αμοιρίδης.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Η 10ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Dia», η σύζυγος του διπλωμάτη, Φρανσουάζ Σίλβα ντε Ολιβέιρα, εξακολουθεί να αρνείται πεισματικά οποιαδήποτε ανάμειξή της στην υπόθεση, ωστόσο τα στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικές Αρχές της χώρας είναι ήδη επιβαρυντικά για την ίδια, ενώ καταλυτική θεωρείται η κατάθεσή του εξαδέλφου του εραστή της, ο οποίος την ενοχοποιεί.

amoiridis

Ο Κυριάκος Αμοιρίδης

Όπως επισημαίνουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Εντουάρντο Τεντέσκ, εξάδελφος του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας, ισχυρίστηκε ενώπιον των αστυνομικών ότι η 40χρονη Φρανσουάζ, όχι μόνον είπε ψέματα ότι δεν ήξερε το παραμικρό, αλλά πως ήταν η ίδια που ενορχήστρωσε τον φόνο του συζύγου της, χρησιμοποιώντας ως «μαριονέτες» τόσο τον εραστή της όσο και τον ίδιο.

Με βάση, πάντα, τα όσα μεταδίδουν οι ίδιες πηγές, ο Τεντέσκ κατέθεσε πως οι τρεις τους συναντήθηκαν στις 26 Δεκεμβρίου σε μια πλατεία, κοντά σε ένα σταθμό τραίνου, στην συνοικία Duque de Caxias, της Baixada Fluminense.
Εάν αποδειχθεί ότι η συνάντηση αυτή έλαβε πράγματι χώρα στη συγκεκριμένη περιοχή, τότε η σύζυγος του δολοφονημένου Έλληνα πρέσβη θα είναι απολύτως έκθετη, ενώ επισημαίνεται πως κατά την ανάκρισή της έχει ήδη υποπέσει σε αρκετές αντιφάσεις.

Ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Baixada, Εβαρίστο Μπρίτζες, δήλωσε ότι οι Αρχές αναζητούν βιντεοσκοπημένο υλικό από τη συγκεκριμένη περιοχή κατά την ημέρα που υπέδειξε στην ομολογία του ο Τεντέσκ.
«Θέλουμε αυτές τις εικόνες. Ο Εντουάρντο Τεντέσκ κατέθεσε πως σε αυτή την συνάντηση καταστρώθηκε το σχέδιο της δολοφονίας», σημείωσε ο ίδιος.

«Ο μπαμπάς σκοτώθηκε σε τροχαίο...»

63551498 no facebook da mulher do embaixador francoise amiridis embaixador d

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ επισημαίνουν ότι η πλέον τραγική φιγούρα αυτής της σκοτεινής υπόθεσης είναι η 10χρονη κόρη της Φρανσουάζ, η Τζούλια, η οποία αναμένεται σύντομα να υποβληθεί σε εξέταση DNA, για να διαπιστωθεί εάν πατέρας της ήταν ο δολοφονημένος Κυριάκος Αμοιρίδης.

Το κοριτσάκι θεωρεί πως ο μπαμπάς της έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Αυτό, τουλάχιστον, της είπε η 40χρονη μητέρα της, σύμφωνα με τα όσα είπε ένας επιθεωρητής της Αστυνομίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για τη δολοφονία του Κυριάκου Αμοιρίδη

Σχετικές ειδήσεις