ΚΟΣΜΟΣ

Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση Αμοιρίδη – Ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας

Εξέλιξη σοκ στην υπόθεση Αμοιρίδη – Ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας

Τα περιουσιακά στοιχεία του άτυχου Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη, έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» οι Αρχές που ερευνούν τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι έρευνες εστιάζονται στις ασφάλειες ζωής καθώς το κίνητρο της δολοφονίας του φαίνεται να είναι η περιουσία του.

Τα πρώτα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν έγκλημα πάθους με εμπλεκόμενους τη σύζυγό του Φρανσουάζ, τον βραζιλιάνο εραστή της και τον ανιψιό του.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι ο πρέσβης είχε διαθήκη ή κάποια ασφάλεια ζωής.

Όπως πιστεύουν, το ποσό των 80.000 τα οποία επρόκειτο η σύζυγος του Αμοιρίδη να δώσει ως αμοιβή στον ανιψιό του εραστή της για τη δολοφονία του πρέσβη, ήταν χρήματα του πρέσβη.

Υπενθυμίζεται ότι την Φρανσουάζ «έκαψε» ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε χθες (3/1) από τις αρχές της Βραζιλίας, το οποίο τη δείχνει να εισέρχεται στο σπίτι με την κόρη της από τη βόλτα στην οποία είχε πάει, προκειμένου να δημιουργήσει άλλοθι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της αστυνομίας ο δολοφόνος και εραστής της Φρανσουάζ, επέστρεψε μετά το φονικό, στο σπίτι του Έλληνα πρέσβη, για να καταστρέψει τις εικόνες που είχαν καταγράψει οι συγκεκριμένες κάμερες.

Σχετικές ειδήσεις