Σε επιφυλακή ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό για το μακελάρη του Reina

Newsroom Newsroom

Σε επιφυλακή ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό για το μακελάρη του Reina

Κινητοποίηση, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο μακελάρης της Κωνσταντινούπολης να επιχειρήσει να βρει «καταφύγιο» στη χώρα μας, παρατηρείται στις ελληνικές αρχές.

Τόσο οι αστυνομικές, όσο και οι λιμενικές αρχές σε ολόκληρη τη χώρα, έχουν τεθεί σε επιφυλακή, ενώ η ΕΛ.ΑΣ απέστειλε σχετικό έγγραφο, με το οποίο εφιστάται η προσοχή όλων των αστυνομικών και ιδιαίτερα εκείνων που υπηρετούν σε συνοριακούς σταθμούς ή κοντά σε ακριτικές περιοχές.

Σε περίπτωση έτσι που εντοπιστεί άτομο το οποίο μοιάζει με τον ύποπτο για το μακελειό στο κλαμπ Reina να υπάρξει άμεση κινητοποίηση.

Το έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφία του μακελάρη, αναφέρει ότι «με δεδομένο ότι ο δράστης της ένοπλης επίθεσης, που έλαβε χώρα την 01/01/2017 στην Κωνσταντινούπολη Τουρκίας, διαφεύγει της σύλληψης, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποπειραθεί να εισέλθει στη χώρα μας.

Kατόπιν τούτου και σε εκτέλεση της ανωτέρω σχετικής εντολής, σας διαβιβάζουμε φωτογραφία (από ανοιχτές πηγές) του φερόμενου ως δράστη της εν λόγω επίθεσης και παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και ιδίως στις Υπηρεσίες Ελέγχου Διαβατηρίων, ούτως ώστε σε περίπτωση εντοπισμού ατόμου που προσομοιάζει με τον εικονιζόμενο στη συνημμένη φωτογραφία να υπάρξει άμεση κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας της χώρας μας και άμεση ενημέρωση τόσο της Υπηρεσίας μας, όσο και της Διεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας/Α.Ε.Α. και της Δ.Α.Ε.Ε.Β.».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα, πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στον τουρκικό Τύπο ήθελαν ως πιθανότατο σενάριο ο μακελάρης της Πόλης να έχει ήδη περάσει στην Ελλάδα.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Aksam» αναφέρει μάλιστα ότι ο δράστης διέφυγε στα ελληνικά νησιά την ίδια ημέρα που έκανε την επίθεση. Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved