ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έκλεψαν λίρες στην Μυτιλήνη και συνελήφθησαν στον Πειραιά!

Έκλεψαν λίρες στην Μυτιλήνη και συνελήφθησαν στον Πειραιά!

Τρία άτομα, που φέρεται να είχαν διαρρήξει κατοικία στη Μυτιλήνη και να είχαν αποσπάσει 150 χρυσές λίρες, συνελήφθησαν το πρωί από άνδρες της ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Η διάρρηξη, έγινε αντιληπτή από κάποιο περίοικο στην περιοχή της Μυτιλήνης, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε ότι τα τρία άτομα επιβιβάστηκαν σε πλοίο της γραμμής με προορισμό τον Πειραιά.

Αστυνομικοί που επέβαιναν στο πλοίο για υπηρεσιακούς λόγους, εντόπισαν τα τρία άτομα και ακολούθησε έλεγχος, όπου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε διάφορα μέρη του πλοίου, εκατόν δέκα τέσσερις συνολικά χρυσές λίρες, καθώς και διάφορα τιμαλφή.

Ακολούθησε περαιτέρω έλεγχος εντός του πλοίου κατά τον κατάπλου του στο λιμένα Πειραιά, από στελέχη του Τομέα Ασφάλειας και Ανάκρισης της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου βρέθηκαν επιπλέον τριάντα δύο συνολικά χρυσές λίρες.

Οι λίρες και τα τιμαλφή κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος, ενώ τα τρία άτομα πρόκειται να προσαχθούν συνοδεία στελεχών του Λιμενικού Σώματος στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Σχετικές ειδήσεις