ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Μανωλάδα: Αυτός είναι ο 18χρονος που επιχείρησε να βιάσει μητέρα και κόρη (pic)

Νέα Μανωλάδα: Αυτός είναι ο 18χρονος που επιχείρησε να βιάσει μητέρα και κόρη (pic)

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 18χρονος από το Μπαγκλαντές που επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και μαχαίρωσε έναν ομοεθνή τουο οποίοςεπιχείρησενα τον σταματήσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (17/02) στη Νέα Μανωλάδα.

Ο 18χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, είχε μπει στην αυλή σπιτιού όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μια 55χρονη με την 33χρονη κόρη της. Όπως αναφέρει το ilialive.gr, σε κατάσταση αμάκ (κατάσταση στην οποία βρισκόταν ακόμα και μετά τη σύλληψή του), κυνήγησε τις δύο γυναίκες. Κατάφερε να ακινητοποιήσει τη μητέρα, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την όρασή της και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα.

Δείτε τη φωτογραφία του 18χρονου στη gallery του Newsbomb.gr

Γειτόνισσες αρχικά και μια συγγενής στη συνέχεια, κατάφεραν να σώσουν και να φυγαδεύσουν τις δύο γυναίκες. Με το μαχαίρι που κρατούσε, ο 18χρονος επιτέθηκε σε δύο ομοεθνείς του που πήγαν να τον σταματήσουν και μαχαίρωσε τον έναν στην κοιλιά.

Ο δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απόπειρα βιασμού, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και προσβολή γενετήσιας αιδούς. Χθες το πρωί απολογήθηκε ενώπιων του Ανακριτή Αμαλιάδας παρουσία μεταφραστή και με τη σύμφωνη γνώμη και του Εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος.


Σχετικές ειδήσεις