ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στα χέρια της αστυνομίας ο 21χρονος που είχε κάψει την Ελληνική σημαία στις 17 Νοεμβρίου

Στα χέρια της αστυνομίας ο 21χρονος που είχε κάψει την Ελληνική σημαία στις 17 Νοεμβρίου

Εξιχνιάσθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, η υπόθεση καύσης και ευτελισμού της Ελληνικής σημαίας, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 21χρονος, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και ομολόγησε ότι ήταν αυτός που έκαψε την ελληνική σημαία.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια:

Στην ίδια αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ένας 20χρονος και 21χρονος Αλβανός, για παράβαση της vομοθεσίας περί ναρκωτικών, όπλων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Σημειώνεται, ότι στο πλαίσιο της συγκεκριμένης έρευνας εξακριβώθηκε η εμπλοκή συνολικά δεκαεννέα ατόμων σε υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών στις περιοχές των Εξαρχείων και της Νέας Σμύρνης, αλλά και στη διάπραξη άλλων αδικημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της προσβολής συμβόλων του ελληνικού κράτους, εμπρησμού, έκρηξης απόπειρας βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, παραβάσεων σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, παράβασης του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, όπλων, καθώς και για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, θα οδηγηθούν σήμερα (03/03) στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δεκαεννέα ατόμων, υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.