ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μοσχάτο: Ανατροπή - σοκ στη δολοφονία με τον γνωστό Παραολυμπιονίκη (pics&vid)

Μοσχάτο: Ανατροπή - σοκ στη δολοφονία με τον γνωστό Παραολυμπιονίκη (pics&vid)

Έγκλημα πάθους δείχνουν τα στοιχεία για τη χθεσινή δολοφονία ενός ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στον Πειραιά, από γνωστό Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ - ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR

«Τον σκότωσα για μία γυναίκα»... Αυτό φέρεται να είπε στην Αστυνομία ο δράστης του φονικού που συγκλόνισε χθες την περιοχή του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης -Παραολυμπιονίκης που έχει χαρίσει στην ελληνική Εθνική Ομάδα κολύμβησης αμέτρητες διακρίσεις- στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν για την υπόθεση, διατηρούσε σχέση με την πρώην σύζυγο του 47χρονου ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/03), ο 47χρονος πήγε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, για να «ζητήσει τα ρέστα» επειδή ο Παραολυμπιονίκης είχε σχέση με την πρώην σύζυγό του. Πάντα σύμφωνα με τον 39χρονο, ο 47χρονος είχε μαζί του ένα όπλο, το οποίο και τράβηξε.

Ακολούθησε διαπληκτισμός των δύο ανδρών ενώ σύμφωνα πάντα με την ομολογία του Παραολυμπιονίκη, σε κάποια στιγμή προσπάθησε να πάρει το όπλο από το θύμα και αυτό εκπυρσοκρότησε. Στο σημείο, πάντως, της ανθρωποκτονίας βρέθηκαν πέντε κάλυκες από το 22αρι όπλο, που κατείχε παράνομα ο 47χρονος. Το όπλο βρέθηκε από αστυνομικούς μέσα στο πρακτορείο.

Περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος και το σπίτι του δράστη, στη gallery του Newsbomb.gr

Το πλέον αντριχιαστικό... Το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα. Ο 39χρονος συνελήφθη μέσα στο σπίτι του και ομολόγησε την πράξη του.

Παράλληλα, αστυνομικοί έφτασαν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου είδαν κατεβασμένα τα ρολό και αφού μπήκαν στο χώρο, εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα, με μια σφαίρα στο κεφάλι.

egklima4

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μαρτυρία ανθρώπου που γνωρίζει τον δράστη:

Σχετικές ειδήσεις