ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με τα «σκοτεινά» κίνητρα της άγριας δολοφονίας στον Πύργο

Θρίλερ με τα «σκοτεινά» κίνητρα της άγριας δολοφονίας στον Πύργο

Το θύμα ήταν από το Πακιστάν και είχε εξαφανιστεί περίπου 15 ημέρες, πριν εντοπιστεί σε λάκκο καλυμμένο με χώμα.

Ο Πακιστανός ήταν τεμαχισμένος από τους δολοφόνους του, που με άγνωστο εργαλείο τον είχαν κόψει στη μέση, καθώς επίσης το κεφάλι του και το χέρι του.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, τα κίνητρα του 27χρονου φερόμενου ως δολοφόνου, ήταν σκοτεινά, καθώς φέρεται να ζήλευε το θύμα.

Ο νεαρός Πακιστανός που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον Πύργο, δεν είχε πάρει μαζί του χρήματα, ούτε το μηχανάκι που είχε.
Ο 27χρονος δράστης που ήταν φίλος του, δεν έπεισε από την πρώτη στιγμή για τα λεγόμενά του. Οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε, οδήγησαν εξαρχής τις υποψίες πάνω του.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, η αποκάλυψη έγινε από την 23χρονη σύζυγο του δράστη όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών.

Ήταν μπροστά όταν ο σύζυγός της και ο 19χρονος ομοεθνής και συνεργός του, μετέφεραν σε μια βαλίτσα το τεμαχισμένο πτώμα του 30χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ilialive.gr, ο 27χρονος αν και παντρεμένος, διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με μια 48χρονη από τον Πύργο. Την ίδια στιγμή ο 30χρονος φίλος του, δηλαδή το θύμα, ήθελε να συνάψει σχέση με τη 19χρονη κόρη της.

Αυτό ήταν κάτι στο οποίο αντιδρούσε ο δράστης και ζητούσε από τον φίλο του να μην προχωρήσει με το πρόσχημα πως αυτός έχει σχέση με τη μητέρα της.

Ο 30χρονος διαφωνούσε, ενώ είχε γίνει αντιληπτό πως ο δράστης από ένα σημείο και έπειτα τον ζήλευε λόγω των επιτυχιών που είχε στο γυναικείο φύλο, αλλά και της οικονομικής άνεσης που είχε. Η 48χρονη χώρισε με τον 27χρονο και σύναψε σχέση με άλλον και αυτό το γεγονός φαίνεται πως όξυνε την κατάσταση.

Ο δράστης φέρεται να κάλεσε το θύμα στο σπίτι του και είχε φροντίσει η γυναίκα του να λείπει. Προσποιήθηκε πως είχε «καεί» η λάμπα της τουαλέτας – χώρο στον οποίο είχε κρύψει ένα μαχαίρι και του ζήτησε να τον βοηθήσει να την αλλάξουν. Την ώρα που ο 30χρονος ξεβίδωνε τη λάμπα, ο δράστης πατώντας πάνω σε ένα σκαμνί τον μαχαίρωσε πισώπλατα στον αυχένα.

Με τη βοήθεια ενός 19χρονου φίλου του, τεμάχισε τον Αλί και τον τύλιξαν σε ένα νάιλον.

Το έγκλημα φαίνεται να ήταν προμελετημένο, καθώς είχε ζητήσει ένα αγροτικό φορτηγάκι από τον εργοδότη του με το πρόσχημα πως θα μετέφερε κοπριά, ενώ ήδη μια μέρα πριν είχε σκάψει και λάκκο για να θάψει το πτώμα, στην αγροτική θέση «Αγία Μαρίνα» στη Βαρβάσαινα.

Τα ξημερώματα της 21ης Μαρτίου, φόρτωσαν τη βαλίτσα με το πτώμα στο φορτηγάκι και μαζί με την 23χρονη σύζυγο του δράστη μετέβησαν στο σημείο. Εκεί η 23χρονη αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί… Ο δράστης έκαψε την βαλίτσα και επέστρεψε σπίτι του. Όμως έκανε το λάθος να κρατήσει το κινητό και τέσσερις τραπεζικές κάρτες που ανήκαν στο θύμα του.

Σχετικές ειδήσεις