ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Ηλεία με τεμαχισμένο και θαμμένο πτώμα

Θρίλερ στην Ηλεία με τεμαχισμένο και θαμμένο πτώμα

Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 30 ετών, αγνοείτο από τις 20 Μαρτίου όταν οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν την εξαφάνισή του στην Αστυνομία.

ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μπροστά σε ένα φρικτό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας, το απόγευμα της Παρασκευής (31/03), όταν εντόπισαν στην περιοχή της Βαρβάσαινας, ένα τεμαχισμένο πτώμα το οποίο ανήκει σε Πακιστανό εργάτη.

Όπως αναφέρει το ilialive.gr, τα ίχνη του θύματος είχαν χαθεί στις 20 Μαρτίου, με φίλους του να δηλώνουν στις Αρχές την εξαφάνισή του.

Καθώς οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες, οδηγήθηκαν στο ενδεχόμενο του εγκλήματος και σύντομα κατάφεραν να φτάσουν στο σημείο όπου βρισκόταν θαμμένο το πτώμα, στην περιοχή της Βαρβάσαινας.

Ήταν ένα «δύσκολο» σημείο σε ορεινή αγροτική θέση της Βαρβάσαινας, μέσα σε ένα λάκκο όπου το πτώμα είχε καλυφθεί με χώμα. Ο Πακιστανός ήταν τεμαχισμένος από τους δολοφόνους του, που με άγνωστο εργαλείο τον είχαν κόψει στη μέση, καθώς επίσης το κεφάλι του και το χέρι του. Οι αποτρόπαιες εικόνες που αντίκρισαν οι αστυνομικοί, σόκαραν ακόμα και τους πιο έμπειρους που διαπίστωσαν πως είχαν φτάσει στην αποκάλυψη μιας πραγματικά πολύ σκληρής δολοφονίας. Εκτιμάται πως ο θάνατος του Πακιστανού επήλθε από την περίοδο της εξαφάνισής του.

astinomia ilia2

Ήδη, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου έχουν προχωρήσει δύο προσαγωγές, ομοεθνών του θύματος σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Οι δύο προσαχθέντες κρατούνται και ανακρίνονται στην Ασφάλεια Πύργου, ενώ όπως ανέφεραν στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν και συλλήψεις για τον φόνο.

Σχετικές ειδήσεις