ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου - Ο τάφος κρύβει το μυστικό;

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου - Ο τάφος κρύβει το μυστικό;

Σοκ και ανατριχίλα προκάλεσαν τα όσα έφερε στο φως το «Τούνελ» στην πολύκροτη υπόθεση του Μάριου Παγεωργίου, την Παρασκευή (31/03).

Βοσκός που κατοικεί σε ορεινή περιοχή της Πελοποννήσου αποκάλυψε ένα μυστικό που κρατούσε για χρόνια κρυφό από φόβο. Υπέδειξε ένα παράξενο σημείο ταφής σε δύσβατη ορεινή περιοχή , στα «Καμένα» της Πελοποννήσου. Εκεί όπου Καναδοί και Έλληνες ερευνητές που έχουν διοριστεί από την οικογένεια του άτυχου νέου, ψάχνουν μέσα από στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, για το πτώμα του...

Ο μάρτυρας αποφάσισε να μιλήσει, όταν άκουσε στην εκπομπή την αναφορά στην περιοχή «Καμένα» και την έκκληση της τραγικής μάνας του Μάριου, όποιος ξέρει κάτι να μιλήσει.

Η τοπική Αστυνομία ενημερώθηκε από την εκπομπή και σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιήσει έρευνες για να διαπιστωθεί τι υπάρχει μέσα στον τάφο.

Η Βαρβάρα Θεοδωράκη ευχήθηκε να είναι εκεί ο τάφος του παιδιού της για να λήξει επιτέλους αυτή η βασανιστική αγωνία που βιώνει για χρόνια.

Από το στούντιο ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Νίκος Ρουσσόπουλος, ανέφερε πως οι συνομιλίες του εγκέφαλου και των συνεργών του, έχουν μπει στο μικροσκόπιο και επαναξιολογούνται.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν αποκωδικοποιηθεί, προκύπτει πως υπάρχουν κι άλλοι άγνωστοι μέχρι σήμερα συναυτουργοί. Ο εγκέφαλος της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη, δεν τους έχει κατονομάσει.