ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν γιο γνωστού γιατρού

Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο: Πυροβόλησαν γιο γνωστού γιατρού

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία αργά το βράδυ της Τρίτης (4/4/2017) για νεαρό που δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστο στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Φωτορεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Ο άτυχος νεαρός φέρεται να είναι γιος γνωστού γιατρού.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών, στο Παλαιό Φάληρο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης ήταν αλλοδαπός που επέβαινε σε μηχανή.

Ο 26χρονος τραυματίας που έχει δεχθεί τουλάχιστον 4 σφαίρες μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον «Ερυθρό Σταυρό» για τις πρώτες βοήθειες. Ο νεαρός άνδρας έχει δεχθεί τις σφαίρες στην κοιλιά και στον θώρακα.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 26χρονος είπε, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, ότι γνωρίζει τον δράστη.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στη μηχανή του δράστη επέβαινε ένα άτομο το οποίο με πλήρη ψυχραιμία κατέβηκε από τη μηχανή.

Στη συνέχεια πλησίασε τους δυο νεαρούς -το θύμα και τον φίλο του- και απειλητικά φώναξε "τι κοιτάς ρε;". Τον πυροβόλησε εν ψυχρώ και έφυγε ήρεμα.

Ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα ενώ όπως λένε μάρτυρες το θύμα φέρεται να έχει δώσει στην αστυνομία τα στοιχεία του ατόμου που τον πυροβόλησε.

Ο φίλος του θύματος αυτή κατέθεσε στην αστυνομία, ενώ ο 26χρονος αυτή τη στιγμή χειρουργείται στον Ερυθρό Σταυρό.

Δείτε παρακάτω βίντεο που ανήρτησε χρήστης στο Youtube

Να σημειωθεί ότι ο 26χρονος είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ ο φίλος του είναι σε κατάσταση σοκ.

Γείτονες αναφέρουν ότι το θύμα είναι ένα πολύ καλό και ήρεμο παιδί.

Σχετικές ειδήσεις