ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Έγκλημα πάθους στην Ηγουμενίτσα: Αυτός είναι ο 48χρονος που δολοφόνησε ο πυροσβέστης

Έγκλημα πάθους στην Ηγουμενίτσα: Αυτός είναι ο 48χρονος που δολοφόνησε ο πυροσβέστης

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηγουμενίτσας από το άγριο έγκλημα πάθους που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/4) έξω από το κλειστό γυμναστήριο - Το θύμα είχε ραντεβού με τη γυναίκα του δράστη - Ο δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία και παρέμεινε στο σημείο του εγκλήματος ώσπου παραδόθηκε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αφού πρώτα λογομάχησε μαζί τους, πυροβόλησε δύο φορές τον 48χρονο, μία στα πόδια και μία στον θώρακα και ακολούθησε ένας τρίτος πυροβολισμός εναντίον της συζύγου του την οποία τραυμάτισε στα πόδια.

Ο δράστης στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και παρέμεινε στον τόπο του εγκλήματος μέχρι την στιγμή που έφτασαν τα περιπολικά.

Παραδόθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το EpirusPost.gr παραμένει απολύτως ψύχραιμος. Από την αστυνομία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών και έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το θύμα, έμπορος στο επάγγελμα, είναι πατέρας δυο παιδιών, το ίδιο και ο θύτης. Τα παιδιά του θύματος είναι ηλικίας 16 και 19 ετών και τα παιδιά του δράστη 19 και 21 ετών.

Το 48χρονο θύμα

thima