Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι «σήκωνε» τα χρηματοκιβώτια η περιβόητη σπείρα

Βίντεο ντοκουμέντο: Έτσι «σήκωνε» τα χρηματοκιβώτια η περιβόητη σπείρα

Δείτε καρέ - καρέ αποκαλυπτικές εικόνες από τις κινήσεις των δραστών

Τις κινήσεις των δραστών της συμμορίας των χρηματοκιβωτίων κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων που «χτυπούσαν» οι δράστες.

Πρόκειται για τα χτυπήματα που πραγματοποίησε η συμμορία στα διόδια της Αττικής Οδού, στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία Αθηνών αλλά και το χτύπημα στην SEPTONA.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για την συμμορία των χρηματοκιβωτίων

Ληστεία στα Διόδια Αττικής οδού

Ήταν ξημερώματα Πρωτομαγιάς και συγκεκριμένα 4.40 όταν η συμμορία έφτασε στα διόδια της Αττικής Οδού. Οι δράστες είναι έξι στον αριθμό. Η υπάλληλος των διοδίων βλέπει το αυτοκίνητο να σταματάει και νομίζει ότι θέλουν να πληρώσουν διόδια. Ξαφνικά οι κουκουλοφόροι ξεκίνησαν να σκαρφαλώνουν στο παράθυρο ένας - ένας. Η υπάλληλος έντρομη κάνει στην άκρη, προτού την δέσουν και την φιμώσουν. Στη συνέχεια οι ληστές προσπαθούν να φορτώσουν στο αυτοκίνητό τους το ογκώδες χρηματοκιβώτιο κάτι που τελικά καταφέρνουν και τρέπονται σε φυγή.

Το χτύπημα στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Η συμμορία φτάνει στην Ολυμπιακή Ζυθοποιεία λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της  4ης Απριλίου. Οι δράστες είναι πέντε και έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα. Εισβάλουν στο εργοστάσιο και αφού ακινητοποιούν τον φύλακα μπαίνουν και παίρνουν το χρηματοκιβώτιο

Το χτύπημα στην SEPTONA

Οι ληστές φτάνουν στην Septona τα ξημερώματα της 7ης Φεβρουαρίου. Πηδούν τα κάγκελα και εισβάλουν στο εργοστάσιο. Οι δράστες είναι πέντε στον αριθμό και είναι οπλισμένοι με κυνηγετικά όπλα. Ακινητοποιούν τον φύλακα χτυπώντας τον και του παίρνουν το κινητό τηλέφωνο. Στην συνέχεια παίρνουν το χρηματοκιβώτιο και τρέπονται σε φυγή.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ τις κινήσεις των δραστών: