ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματία αστυνομικό

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς και τραυματία αστυνομικό

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αστυνομία, όταν μετά από άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς.

ΥΠΟΠΤΟ ΟΧΗΜΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ

Άγνωστος δράστης που δεν σταμάτησε για έλεγχο στη Μάνδρα Αττικής, εμβόλισε με το αυτοκίνητο του μοτοσικλέτα της ομάδας ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Όλα άρχισαν ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr. Στη συνοικία Παπακώστα στη Μάνδρα, ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε ύποπτο αυτοκίνητο μάρκας SMART στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα. Ο οδηγός δεν σταμάτησε στις εντολές των αστυνομικών για έλεγχο με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Στην οδό Τριών Ιεραρχών, η ομάδα ΔΙΑΣ εντόπισε το ύποπτο όχημα και τότε ο οδηγός όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά πάτησε γκάζι και κινήθηκε προς στη μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ. Οι δύο αστυνομικοί μόλις τον είδαν να κινείται προς τα πάνω τους, πυροβόλησαν στην πόρτα του οδηγού και στο μπροστινό δεξί λάστιχο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει τελικά στη μοτοσικλέτα και να τραυματιστεί στον δεξί ώμο και στο αριστερό πόδι ο ένας αστυνομικός.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε και τότε ο οδηγός άνοιξε την πόρτα και άρχισε να τρέχει, ενώ η συνοδηγός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα. Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τη σύλληψη του οδηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο από τις Αρχές, η 38χρονη που συνελήφθη και ο καταζητούμενος οδηγός να έχουν σχέση με τη «μαφία των ΡΟΜΑ», που είχε «ρημάξει» τα σπίτια των επωνύμων.

Σχετικές ειδήσεις