ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ομολογία - σοκ του «δράκου» του Πειραιά: «Έχω επιτεθεί σε περισσότερες από 50 γυναίκες»

Ομολογία - σοκ του «δράκου» του Πειραιά: «Έχω επιτεθεί σε περισσότερες από 50 γυναίκες»

Στον ανακριτή Πειραιά οδηγήθηκε λίγο μετά την 13:00 το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου,ο 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη (06/07)από τους άνδρες της Ασφάλειας με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, έργω εξύβριση και παράνομη οπλοκατοχή.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΒΑΖΕ «ΣΤΟΧΟ» ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

drakos peiraia3b
drakos peiraiab 1

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Όλα ξεκίνησαν όταν η Aστυνομία έλαβε καταγγελίες και στη συνέχεια καταθέσεις σχετικά με τη δράση του 29χρονου σάτυρου ο οποίος έκανε επιθέσεις σε ανήλικα κορίτσια ακόμη και σε ασανσέρ! Όταν «έδεσε» η υπόθεση, τον συνέλαβαν.

«Αποδέχομαι τις επιθέσεις. Δεν ξερω τι με έπιανε και τις έκανα, ξαφνικά "θόλωνα". Όταν έβλεπα νεαρή κοπέλα την έβλεπα σεξουαλικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις κάνω πολύ καιρό τώρα. Ίσως πάνω από δυο χρόνια. Πιστεύω ότι επιτέθηκα σε πάνω από 50 με 60 γυναίκες», ανάφερε στην προανακριτική απολογία του που σας παρουσιάζει το Newsbomb.gr, ο 29χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό δεκάδων γυναικών τα τελευταία χρόνια. «Είχα επιθετική συμπεριφορά και αισθανόμουν έντονη σεξουαλική επιθυμία», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, καθώς λάμβανε φαρμακευτική αγωγή την οποία είχε διακόψει. Εις βάρος του κατηγορουμένου υπάρχουν τουλάχιστον πέντε καταθέσεις κοριτσιών οι οποίες τον «καίνε».

Οι ατυχές κοπέλες τον αναγνώρισαν και κατέθεσαν πώς πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του στα ασανσέρ. «Με φίλησε με τη βία», ανέφερε χαρακτηριστικά μια από τις ανήλικες στην κατάθεσή της, στους άνδρες της Ασφάλειας.

Δείτε την ομολογία του 29χρονου:

Το χρονικό της σύλληψής του

Ο 29χρονος είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον έξι ανυποψίαστες γυναίκες, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη σύλληψή του.

Τα θύματα του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στον Πειραιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων, ήταν νεαρές γυναίκες.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης εντόπιζε στην περιοχή του Πειραιά νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους και αφού τις ακολουθούσε, είτε πεζός είτε οδηγώντας μοτοσικλέτα, μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, εισερχόταν μαζί τους στο ασανσέρ και με τη χρήση βίας ή απειλών, ασελγούσε σε βάρος τους.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι υποθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών, μία εκ των οποίων αφορά ανήλικη, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων υποθέσεων.

Παράλληλα, στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση των πράξεών του, δύο αεροβόλα όπλα, μία βαλίστρα και ένα μαχαίρι πεταλούδα. Κατασχέθηκε, επίσης, η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο δράστης ως μεταφορικό μέσο για τη δράση του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.









Σχετικές ειδήσεις