ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σοκ στη Νίκαια: Τον μαχαίρωσε ο ίδιος του ο ανιψιός

Σοκ στη Νίκαια: Τον μαχαίρωσε ο ίδιος του ο ανιψιός

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος το οποίο αποκαλύφθηκε τον περασμένο Αύγουστο στη Νίκαια, ήταν συγγενής του θύματος.

Ο άτυχος 54χρονος είχε βρεθεί στις 18 Αυγούστου νεκρός, φέροντας πολλές μαχαιριές στο κεφάλι και το σώμα, στο σπίτι του, στην οδό Λακωνίας στη Νίκαια.

Το θύμα -λογιστής στο επάγγελμα- πάλεψε άγρια με το δράστη, πριν πέσει νεκρός από τις μαχαιριές, μέσα στο σπίτι που βρέθηκε αναστατωμένο από την πάλη και χωρίς ίχνη παραβίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες αναμένεται να επιβεβαιωθούν σήμερα το μεσημέρι σε σχετική παρουσίαση της Αστυνομίας, δράστης του εγκλήματος είναι ο ανιψιός του θύματος.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ουσιών, πήγε στο σπίτι του θείου του πιστεύοντας ότι θα έβρισκε εκεί χρήματα. Ο 54χρονος του άνοιξε την πόρτα και οι δυό τους σύντομα πιάστηκαν στα χέρια. Τότε ο ανιψιός μαχαίρωσε τον θείο του, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα, έψαξε στο σπίτι για να βρει χρήματα και τελικά έφυγε από παράθυρο που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού.

Τον 54χρονο βρήκε την επόμενη ημέρα η μητέρα του, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σχετικές ειδήσεις