Μαγνησία: Έκλεψαν 6 τόνους...αμύγδαλα από αποθήκη!

Μαγνησία: Έκλεψαν 6 τόνους...αμύγδαλα από αποθήκη!

Αστυνομικοί του Τμήματος Ρήγα Φεραίου στο Βόλο προχώρησαν στην εξιχνίαση μιας υπόθεσης που σχετίζεται με την κλοπή μεγάλης ποσότητας αμυγδάλων που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος επτά ατόμων ελληνικής καταγωγής και συγκεκριμένα πέντε ανδρών, ηλικίας από 20 έως 41 ετών, καθώς και δύο γυναικών, ηλικίας 21 και 50 ετών για το αδίκημα της κλοπής.

Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, κατά το χρονικό διάστημα από 14-09-2017 έως 14-10-2017, στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, οι δράστες διέρρηξαν αποθήκη, ιδιοκτησίας 62χρονου και αφαίρεσαν τμηματικά 100 τσουβάλια με αμύγδαλα, συνολικού βάρους 6.000 κιλών, συνολικής εκτιμώμενης χρηματικής αξίας 8.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι δράστες μετέφεραν τις ποσότητες αμυγδάλων με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και τις παρέδωσαν σε αποφλοιωτήριο, λαμβάνοντας ως αντίτιμο χρηματικά ποσά.

Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο αυτοκίνητο, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

Πηγή: thestival.gr