ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Εντόπισαν τα «ίχνη» του Βασίλη Παλαιοκώστα

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. - Εντόπισαν τα «ίχνη» του Βασίλη Παλαιοκώστα

Σειρά πληροφοριών για παρουσία του 51χρονου καταζητούμενου, Βασίλη Παλαιοκώστα σε βαλκανική χώρα, και κυρίως στη Βουλγαρία, φέρεται να διαθέτει τους τελευταίους μήνες η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά όπου υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για παρουσία του Βασίλη Παλαιοκώστα στη Βουλγαρία, αφού κάτι αντίστοιχο είχε προκύψει και στα τέλη της δεκαετίας του '90, με βάση καταγραφές τηλεφωνικών κλήσεων στις φυλακές της Κέρκυρας. Και όλα αυτά, ενώ προσφάτως οι Αρχές εντόπισαν χαρτονομίσματα που φέρονταν να ήταν στην κατοχή του 51χρονου καταζητούμενου σε υποκαταστήματα τραπεζών στην πλατεία Συντάγματος και σε κοντινά σημεία, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Το Βήμα», η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια είχε σειρά πληροφοριών για παρουσία του Βασίλη Παλαιοκώστα σε... θέατρο της Αθήνας, σε ξενώνα στην Καρδίτσα, σε εταιρεία στα Ιωάννινα και σε άλλες περιοχές κυρίως της Κεντρικής Ελλάδας, χωρίς όμως να επιβεβαιωθούν.

Η ροή, όμως, πληροφοριών από τα τέλη του 2016 για διαμονή του 51χρονου στη Βουλγαρία είναι διαρκής και υπάρχει σχετική αναζήτηση περαιτέρω στοιχείων για επιβεβαίωση αυτού του σεναρίου.

Ο εντοπισμός του Βασίλη Παλαιοκώστα θεωρείται πλέον ο μεγάλος επόμενος στόχος των διωκτικών Αρχών, μετά την απελευθέρωση του 54χρονου Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και τη σύλληψη πολλών εκ των απαγωγέων του.

Σχετικές ειδήσεις